Shenzhen Herbin És Systems Co., Ltd kapanggih dina 2006. Eta geus fokus dina ngaronjatkeun téhnologi mesin és malah saprak, kaasup mesin és flake, mesin és tube, mesin és blok jeung saterusna.

Kami ngalakukeun padamelan hébat sareng OEM / ODM pikeun evaporator és flake, mesin és flake, mesin és tube, mesin és blok.produk urang anu warmly tampi ku mitra bisnis urang sakuliah dunya.

Téknologi mesin és flake:

Urang pabrik evaporators flake és di Cina, sarta kami ngajual evaporators flake és ka sabagéan ageung pausahaan mesin és Cina lianna, anu nyambungkeun evaporators Herbin kalawan unit cooling sorangan pikeun nyieun mesin és flake turnkey lokal di nagara béda sakuliah dunya.

Langkung ti 60% mesin és flake Cina dilengkepan évaporator és flake Herbin.

Évaporators és flake herbin parantos dianggo sacara lega di dunya.

Samentara éta, perusahaan Herbin mimiti ngagunakeun alloy pérak Chromed nyieun evaporator saprak 2009 pikeun ngaronjatkeun konduktivitas termal flake és evaporator urang.Jenis alloy pérak ieu bahan pisan husus, dipaténkeun ku Herbin És Systems.Bahan anyar ningkatkeun konduktivitas termal ku 40% dibandingkeun sareng mesin és flake Cina anu sanés, sareng éta nyegah malformasi saatos dianggo lami.

about (1)

Téknologi mesin és tabung:

about (2)

Sistem Herbin És mimiti diajar pangalaman tina mesin és tabung Vogt saprak 2009.

Urang meuli sababaraha P34AL dipaké dina 20 Juli 2009 ti Xiaobang És tutuwuhan (Tutuwuhan és pangbadagna di Shenzhen).Urang disassembled mesin és tube, sarta disalin unggal unggal komponén tunggal, kayaning diréktur aliran cai, sensor tingkat cair dina evaporator, sistem sirkulasi minyak compressor, sistem suplai cair pinter, valves tekanan konstan, sistem defrosting efisien jeung sagalana.

Dumasar kana pangalaman Vogt, urang ngamimitian nguji sareng ningkatkeun mesin és tube urang sorangan di 2010.

Kami janten produsén mesin és tabung pangsaéna di Cina dina taun 2011.

Téknologi luhur, kualitas luhur sareng harga anu saé ngajantenkeun perusahaan Herbin tumbuh gancang pisan di pasar mesin és tabung.

Téknologi mesin és blok:

Sateuacan 2009, urang difokuskeun mesin és blok brine pool tradisional.

Urang ngamimitian manufaktur mesin és blok refrigerasi langsung saprak 2010.

Mesin és blok téknologi anyar ieu hemat daya, stabil.

Samentara éta, kami nyadiakeun mesin és packing alus, kamar és, kamar tiis, chillers cai, sistem cai murni, sealers kantong, mesin nyieun salju, chillers vakum jeung saterusna, sarta kami pohara alus pikeun éta.

Filosofi bisnis:

(1) Nilai inti HERBIN: Jieun nilai pikeun konsumén jeung nyieun mangpaat pikeun masarakat!

(2) HERBIN taat kana filosofi bisnis "Kualitas kahiji, Reputasi kahiji, Service munggaran", bakal neruskeun innovate sarta ngamekarkeun, narékahan pikeun ngaronjatkeun daya saing internasional pakakas-nyieun és, sarta jadi merek és-nyieun kelas dunya. .

Sadaya mesin és dirancang khusus pikeun kuat pisan, supados tiasa salamet salami pangiriman ti pabrik urang ka fasilitas palanggan.Taya pipa megatkeun, euweuh retakan on wewengkon las, euweuh bagian loosen sanggeus pengiriman barang laut internasional bumpy sarta angkutan jalan.

Sadaya mesin és bakal ngalangkungan uji 72 jam sateuacan dikirimkeun ka konsumén.

Herbin nawiskeun garansi 24 bulan kanggo sadaya mesin és.

Kami ogé ngagaduhan tim jasa saatos-jualan profésional pikeun ngabantosan pangguna masang mesin és.jasa konsultan on-line téh haratis pikeun lift lila.

Jalma dina Sistem És Herbin:

(1) Herbin pangadeg pausahaan, sarta manéhna ngagunakeun ngaranna pikeun ngaran pausahaan.Herbin ayeuna mangrupikeun manajer umum perusahaan sareng nyebarkeun padamelan utama perusahaan ngeunaan manufaktur.

(2) Mike Li nyaéta Diréktur Penjualan, anu tanggung jawab penjualan perusahaan pikeun pasar Cina sareng luar negeri.Mike gaduh pangalaman penjualan dina industri mesin és langkung ti 10 taun, sateuacan anjeunna ngagaduhan gelar sarjana HAVC Mayor di Zhanjiang Ocean University.

Universitas Samudra Zhangjiang kasohor ku HAVC Mayor na di Kidul Cina.

 

Sertifikasi mesin Herbin És.

Sadaya mesin és Herbin gaduh sertifikasi CE, SGS, UL ......

Mesin és Herbin gaduh langkung ti 70 patén-patén, sapertos patén pikeun bahan énggal evaporator és flake, mesin és flake banjir, mesin és tabung sareng saterasna.

Struktur perusahaan:

(1) Departemén HERBIN ngawengku: Departemén Pangwangunan, Departemén Purchasing, Departemén Manufaktur, Departemén Kualitas, Departemén Bisnis, sareng Departemén Layanan Purna Jual.

(2) Departemén Pangwangunan: Tanggung jawab pikeun perbaikan kualitas mesin és, pamutahiran téknologi és, pamutahiran hemat daya sareng saterasna;

Departemen Purchasing: Ngayakeun asesoris patali jeung asesoris pikeun mesin és, kayaning compressor, pembuluh tekanan, valves ékspansi, condenser, jeung saterusna.

Departemen Manufaktur: Jawab produksi mesin és jeung alat patali.

Departemen kualitas: Pariksa kualitas mesin és.Jeung ngawas konsumsi listrik unggal mesin.

Jurusan Usaha: Ngajual peralatan mesin és anu mumpuni ka konsumén

Departemén jasa saatos-jualan: Tanggung jawab pikeun pamasangan, pangropéa pikeun mesin és anu dipésér, sareng palayanan online pikeun sadaya urusan ngeunaan mesin és.

 

Bubuka kapasitas produksi parusahaan

Bubuka alat jeung téhnologi

Pausahaan Herbin boga sorangan 3 lathes leutik horizontal, 2 lathes nangtung badag, hiji mesin las otomatis pinuh, 15 mesin las manual, 3 piring motong & mesin bending, hiji fasilitas asam-cuci, hiji kolam renang nikel & Chrome plating, hiji torowongan perlakuan panas, hiji. mesin ngeusian polyurethane (PU) .........

The lathes jeung pagawe ngalaman ngajamin flake és evaporators jeung roundness pangalusna.

Perawatan panas profésional ngajamin yén évaporator és flake henteu ngagaduhan cacat saatos dianggo lami.Cuci asam sampurna sareng plating nikel&chrome ngamungkinkeun para évaporator tiasa dianggo sacara stabil salami langkung ti 20 taun.

Simkuring gaduh leuwih ti 50 urang digawé professionally kalawan parabot di luhur-disebutkeun, sarta kami bisa nyieun leuwih 5-20 sét evaporators flake és sapopoé.

 

Simkuring gaduh 2 insinyur keur kapasitas leutik pamakéan komérsial mesin és flake, 2 insinyur pikeun kapasitas badag mesin és flake, 3 insinyur pikeun mesin és tube sarta mesin és lianna kalayan téknologi luhur.

Rata-rata, unggal minggu, urang bakal ngirim kaluar 200 sét kapasitas leutik pamakéan komérsial mesin és flake.5-10 sét mesin és flake langkung ageung tibatan 5T / dinten.3-5 sét mesin és tube langkung ageung tibatan 3T / dinten.

 

Mitra

Herbin geus ngawangun nepi hubungan kuat jeung suppliers komponén, kayaning Bitzer, Frascold, Refcomp, Danfoss, Copeland, Emerson, O&F, Eden, jeung saterusna.

Mesin és Herbin loba dipaké di sakuliah dunya.

Contona, 95% mesin és flake Made-in-Turki dilengkepan ku evaporators és flake Herbin ku pausahaan Sogutma lokal.

65% Dijieun-di-China mesin és flake dilengkepan wtih Herbin flake és evaporators.

30% mesin és tabung téknologi luhur di Asia Wétan nyaéta tina Sistem És Herbin, sapertos Filipina, Indonesia, Malaysia, Vietnam, Kamboja, Laos.....

És tabung dikonsumsi salaku kadaharan dina kahirupan sapopoé di éta nagara.

80% parahu fishing Cina dilengkepan mesin és flake seawater Herbin.

Herbin teh supplier mesin és flake komérsial pangbadagna pikeun Carrefour, Wal-Mart, Tesco, Jiajiayue, sarta supermarket Chain lianna.És flakes dipaké pikeun ngajual kadaharan ti laut, lauk, papanggih jeung saterusna.

Mesin és flake ageung Herbin sareng mesin és tabung seueur dianggo ku Sanquan Foods, Shineway Group, sareng pabrik pamrosésan pangan sanés.

Perusahaan Herbin ngagaduhan perwakilan sareng kantor di Wétan Tengah, Afrika Kidul, EU Wétan, EU Kalér sareng saterasna.

Émbaran produk

1. tampilan produk

Produk dibagi kana produk panganyarna, produk husus jeung produk umum.

(1) Produk panganyarna: Produk panganyarna kami nyaéta mesin és flake hemat daya.Ku ngagunakeun bahan anyar pikeun nyieun evaporators és flake, mesin és flake urang meakeun ukur 75KWH listrik pikeun nyieun unggal 1 ton és flakes (Dumasar kana 30C ambient na 20C cai inlet).Mesin és flake Cina séjén meakeun sahenteuna 105KWH listrik pikeun nyieun unggal 1 ton és flakes.

Urang ogé boga tipe banjir mesin és flake pikeun diobral, sarta aranjeunna meakeun 65KWH listrik pikeun nyieun unggal 1 ton és rata-rata.

about (3)

(2) Produk husus: Urang boga harga husus pikeun mesin és tube 5T / dinten di 2020. Sarta kami salawasna mibanda model kieu di stock.Urang salawasna bisa ngajual 5T / dinten mesin és tube kalawan harga pangalusna di dunya, sarta aranjeunna dina stock.Urang ngan ukur peryogi 18 dinten kanggo ngadamel mesin és tabung 5T / dinten énggal tina 0.

(3) produk umum: Umum mesin és flake komérsial anu kapasitas leutik, sarta kami tetep jumlah badag mesin és flake leutik di stock.Éta stabil sareng gaduh waktos jasa anu panjang, aranjeunna dijual sapertos anjing panas unggal dinten.

 

2. Katerangan umum ngeunaan produk

Pamakéan komérsial mesin és flake kapasitas leutik anu loba dipaké di supermarket, réstoran, pikeun ngajaga dahareun seger.

Mesin és flake ageung / mesin és tabung biasana dianggo dina pabrik pangolahan pangan.Jeung és ditambahkeun kana dahareun langsung salila ngolah papanggih.

Mesin és flake ageung sareng mesin és tabung ogé pikeun bisnis jual és.Tutuwuhan és ngajual és flake ka jalma fishing, atawa ngajual tabung és kantong ka kopi / bar / hotél / warung inuman tiis / toko jeung saterusna.

Mesin és kami seueur dianggo pikeun supermarkét ageung, pamrosésan daging, pamrosésan kadaharan Akuatik, meuncit sato jangjangan, industri kulit, industri kimia pewarna, Pangurangan Suhu di Tambang, Bio-apotik, laboratorium, fasilitas médis, fishing Samudra, proyék konstruksi beton sareng saterasna. .

Kalayan téknologi pang anyarna, mesin és flake kami 30% langkung hemat daya tibatan mesin és flake Cina anu sanés.Upami pangguna milih mesin és flake 20T / dinten kuring, anjeunna bakal nyéépkeun USD 600,000 kirang kanggo tagihan listrik salami 20 taun.Upami anjeunna milih mesin és flake Cina anu sanés, anjeunna bakal nyéépkeun USD 600,000 langkung pikeun tagihan listrik sareng anjeunna henteu nampi nanaon.Kualitas és sarua, jeung jumlah sarua és flakes.

Mesin és tabung kami dikembangkeun dumasar kana sistem és tabung Vogt.Aranjeunna gaduh kontrol tingkat cair anu sampurna dina evaporator, suplai cair pinter, sirkulasi minyak lemes, sistem defrosting efisien, sareng teu aya refrigerant cair anu balik deui ka compressor .........

Sadaya padamelan anu rinci éta parantos dilakukeun sareng anjeun bakal gaduh mesin és tabung pangsaéna tina Herbin Ice Systems.

Kami ngagaduhan mesin és kalayan standar Cina, standar EU, standar AS .....

Pikeun mesin és sareng standar EU sareng AS, warna kawat kedah nuturkeun aturan CE, panampi cair dilengkepan klep kaamanan sareng klep gaduh 2 tungtung, sadaya kapal tekanan gaduh sertifikasi PED .........

Pikeun ngajamin waktos jasa panjang mesin, kami salawasna nyarankeun para nasabah mésér suku cadang sareng mesin.Pompa / motor / sensor / contactors / relays sadia kalawan harga pohara alus, sarua jeung sabaraha urang mayar ka suppliers urang.

Urang pak mesin és kana kotak kai baku, nu dijieunna tina panels fumigated.Éta bisa ditarima keur sakabeh nagara di sakuliah dunya.

Mesin bakal tighten kacida alusna dina kotak kai, atawa dina peti.Urang taliti bakal ngalakukeun sagala jobs diperlukeun pikeun nyegah karuksakan disababkeun ku oyag, jolt dina jalan ti pabrik kuring ka fasilitas konsumén '.

Pigura baja anu bertulang jeung pipa anu ganda tighten.Pausahaan Cina anu sanés henteu merhatikeun ieu.

Konsumén kedah nyandak gambar pikeun nunjukkeun pangukur tekanan pertama kalina saatos nampi mesin és.Lamun mesin boga pipa megatkeun, cracking, gas bocor masalah, urang bakal mayar leungit maranéhna.