warta mesin és flake

  • Hal-hal penting pikeun suksés sareng nguntungkeun usaha ngajual és flake

    Hal-hal penting pikeun suksés sareng nguntungkeun usaha ngajual és flake

    Upami anjeun hoyong investasi pikeun bisnis és flake, punten nyandak naséhat di handap ieu sareng anjeun bakal suksés kalayan bisnis és.1. Ngalakukeun panalungtikan pasar jeung mendesain pabrik és dumasar kana éta.Sabaraha ton és flakes anu anjeun kedah ngahasilkeun rata-rata unggal dinten?Naon ari es teh...
    Maca deui
  • Baku 3T / poé pabrik és flake

    Baku 3T / poé pabrik és flake

    Baku 3T / dinten flake tutuwuhan és https://www.youtube.com/watch?v=_rmd5jLR5pE video ieu nembongkeun 3T mesin és flake kalawan 1.5T kamar és dijieun ku Herbin És System.Mesin és flake tiasa ngadamel 3 ton és flakes sapopoé, dina unggal 24 jam.Sareng kuring ...
    Maca deui
  • Perjalanan ka supplier mesin és flake, pidéo kunjungan pabrik mesin és flake

    Perjalanan ka supplier mesin és flake, pidéo kunjungan pabrik mesin és flake

    Mesin anu ngahasilkeun 30 ton és sadinten?!一台每天制造30吨冰的机器?! Dinten ieu urang nuju ka shenzhen,pikeun lalampahan inspeksi ka pabrik anu ngahasilkeun mesin nyieun és flakes,bao hiji distrik mangrupa salah sahiji distrik nu anyar dimekarkeun shenzhen, éta pohara alus. tempat muka pabrik,...
    Maca deui