Produsén és komersil nyaéta tukang és kalayan kapasitas produktif poéan és leutik, sareng biasana dianggo pikeun komersil.

Kami ngagaduhan 2 jinis produsén és komérsial.Éta mangrupikeun mesin és flake sareng mesin és kubus.

 

Pikeun mesin és flake komérsial, kami gaduh 0,3T / dinten, 0,5T / dinten, sareng 1T / dinten sayogi.

Pikeun mesin és kubus komérsial, urang boga 2 model sadia 0.3T / poé sarta 0.6T / poé.

Ngaran

Modél

Kapasitas produksi és

rinci lengkep

0,3T / dinten mesin és flake

HBF-0.3T

0,3 ton per 24 jam

0,5T / dinten mesin és flake

HBF-0.5T

0,5 ton per 24 jam

1T / dinten mesin és flake

HBF-1T

1 ton per 24 jam

0,3T / dinten mesin és kubus

HBC-0.3T

0,3 ton per 24 jam

0.6T / dinten mesin és tube

HBC-0.6T

0,6 ton per 24 jam