• Used Ice O Matic cube ice machines 200 sets in stock

    Dipaké És O Matic mesin és kubus 200 susunan dina stock

    Dipaké És O Matic mesin és kubus 200 sét di stock Dipaké És O Matic kubus mesin és Kisaran kapasitas 800 lbs / dinten ka 1000 lbs / dinten Kuantitas: 200 sét Cai leuwih tiis ngan MOQ: 10 set Harga: USD 13500 pikeun 10 set, jeung harga handap pikeun kuantitas badag.Éta mangrupikeun mesin és kubus murah kalayan ve ...
    Maca deui
  • The key for successful and profitable ice business: Power-saving technology

    Konci pikeun bisnis és anu suksés sareng nguntungkeun: Téknologi hemat daya

    Naha anjeun badé ngagedékeun kauntungan tina pabrik és anjeun?Naha anjeun hoyong janten Raja És di daérah pasar anjeun?Tangtu, rék ngalakukeun kitu.Teras hayu urang pariksa hal anu paling penting pikeun hiji pabrik és.Éta téknologi hemat daya.Munggaran sadaya, hayu urang ngabandingkeun elec ...
    Maca deui
  • The important things for successful and profitable flake ice selling business

    Hal-hal penting pikeun suksés sareng nguntungkeun usaha ngajual és flake

    Upami anjeun hoyong investasi pikeun bisnis és flake, punten pasihan naséhat di handap ieu sareng anjeun bakal suksés kalayan bisnis és.1. Ngalakukeun panalungtikan pasar jeung mendesain pabrik és dumasar kana éta.Sabaraha ton és flakes anu anjeun kedah ngahasilkeun rata-rata unggal dinten?Naon toko es ...
    Maca deui
  • Standard 3T/day flake ice plant

    Baku 3T / poé pabrik és flake

    Baku 3T / dinten flake tutuwuhan és https://www.youtube.com/watch?v=_rmd5jLR5pE video ieu nembongkeun 3T mesin és flake kalawan 1.5T kamar és dijieun ku Herbin És System.Mesin és flake tiasa ngadamel 3 ton és flakes sapopoé, dina unggal 24 jam.Sareng kuring ...
    Maca deui
  • Video of 1T/day cube ice machine

    Video 1T / dinten mesin és kubus

    Video ieu nunjukkeun mesin és kubus 1T / dinten.Mesinna tiasa ngadamel 1 ton és batu sapopoé, dina unggal 24 jam.Jeung kapasitas produktif poéan és ieu dumasar kana 30C suhu ambient, 20C suhu cai inlet.Mesin ieu dilengkepan 4 evaporators, hiji GEA Bock compressor, ai ...
    Maca deui
  • How to make ice , how to do ice business, how an ice factory works

    Kumaha cara ngadamel és, kumaha usaha és, kumaha pabrik és

    Kumaha carana ngadamel és, kumaha ngalakukeun bisnis és, kumaha pabrik és jalanna Pidéo ieu nunjukkeun mesin és tabung 2x5T / dinten.Mesin és tube kalawan desain anyar kuring.Evaporator katutupan ku plat stainless steel, nu leuwih hade tinimbang busa.Servis evaporator...
    Maca deui
  • The best tube ice machines in China

    Mesin és tube pangalusna di Cina

    Teu aya ragu yén téhnologi mesin és tube asalna ti Vogt AS, sarta ngajadikeun pangalusna mesin és tube.Pikeun lila, Vogt ngadominasi pasar pikeun téknologi luhur na.Konci téknologi éta sadayana ngeunaan kontrol suplai cair dina sistem.Saatos disas ...
    Maca deui
  • Pangropéa rutin mesin és

    Naon anu kudu nengetan dina pangropéa poéan mesin és, sarta lima aspék handap kudu taliti dipigawé salila pamakéan: 1. Lamun aya loba pangotor dina cai atawa kualitas cai teuas, éta bakal ninggalkeun skala dina evaporator és-nyieun baki pikeun lila, sarta t...
    Maca deui
  • Prinsip kerja mesin és II

    Ⅱ.Klasifikasi struktur Numutkeun modus suplai cai béda, éta bisa dibagi kana tilu jenis: tipe semprot, tipe immersion sarta tipe cai ngajalankeun.Struktur mesin semprot ditémbongkeun dina Gambar 3. Pompa cai sprays cai onto evaporator luhur, jeung evaporator baki és i ...
    Maca deui
  • Prinsip kerja mesin és 1

    Naon prinsip kerja mesin és?Hal ieu diperkirakeun yén dulur teu wawuh jeung masalah ieu.Tulisan ieu bakal ngajelaskeun prinsip kerja sareng alur kerja mesin és sacara rinci kalayan diagram skématik.Pembuat és mangrupikeun jinis alat mékanis kulkas anu niiskeun cai ...
    Maca deui
  • A trip to a flake ice machine supplier, flake ice machine factory visit video

    Perjalanan ka supplier mesin és flake, pidéo kunjungan pabrik mesin és flake

    Mesin anu ngahasilkeun 30 ton és sadinten?!一台每天制造30吨冰的机器?! Dinten ieu urang nuju ka shenzhen,pikeun lalampahan inspeksi ka pabrik anu ngahasilkeun mesin nyieun és flakes,bao an distrik mangrupa salah sahiji distrik nu anyar dimekarkeun shenzhen, éta pohara alus. tempat muka pabrik,...
    Maca deui