• Mesin bungkusan és

    Mesin bungkusan és

    Video pikeun nunjukkeun mesin packing és di pabrik és pelanggan.Katerangan Produk: Mesin bungkusan és Herbin diwangun ku tilu bagian: tuang, timbangan, bungkusan.kakuatan suplai dinamo tunggal, screw conveying és.Kami bakti pikeun nyayogikeun anjeun mesin packing és anu sederhana, dipercaya, ekonomis.Fitur: Struktur basajan, beurat hampang, angkutan merenah.Sadaya antarmuka ditutupan ku stainless steel 304, saluyu sareng standar kabersihan dahareun.Konfigurasi sistem...
  • Kamar és

    Kamar és

    Katerangan Produk: Pikeun pangguna mesin és komérsial leutik sareng para nasabah anu tiasa nganggo és dina frekuensi normal dina siang, aranjeunna henteu kedah nyandak sistem pendinginan pikeun kamar neundeun ésna.Pikeun kamar panyimpen és anu ageung, unit kulkas diperyogikeun pikeun tetep suhu jero dikurangan ku kituna és tiasa disimpen di jero tanpa lebur kanggo waktos anu lami.Kamar és dipaké pikeun ngawétkeun és flake, és blok, tabung és kantong jeung saterusna.Fitur: 1. Tiis gudang ketebalan insulasi dewan ...
  • és crusher

    és crusher

    Pedaran produk: Herbin nyadiakeun parabot és crushing pikeun crushing és blok, és tabung, jeung saterusna.És bisa ditumbuk jadi buah leutik atawa malah bubuk.És anu ditumbuk tiasa nyumponan standar sanitasi tuangeun upami palanggan peryogi kitu.Fitur: cangkang dijieunna tina plat beusi sarta stainless steel, ku kituna pikeun mastikeun penampilan exquisite tur geulis.Desain modular ngajadikeun eta gampang tur aman pikeun beroperasi.efisiensi tinggi jeung hirup layanan panjang.Dijieun ku stainless steel 304. Prosés és-crushi ...
  • Kantong és

    Kantong és

    Bahan kantong és minuhan standar sanitasi dahareun, anu ngajamin és kualitas dahareun.Kantong és kalayan ukuran bédana sayogi, anu tiasa disaluyukeun dumasar kana sampel palanggan.Inpo komérsial kalawan logos béda bisa dicitak dina kantong.Kantong transparan tanpa percetakan anu paling murah.