Mesin es pikeun dijual/ Mesin es packing

Mesin és tabung 20TPD pikeun panggunaan perikanan, mesin és Cina, kumaha masang mesin és

Mesin és tube 5T / dinten, kumaha gawéna, leuwih hade tinimbang mesin és Vogt

Mesin és tube 5T, mesin és pangalusna

10T tube és mesin kalawan Bitzer compressor cai cooling condenser

5T tube és mesin ka Nigeria kalawan és mesin packing pikeun és vending bisnis

Mesin és pikeun diobral / Mesin és flake pikeun panggunaan komérsial

Mesin és pikeun dijual, kapasitas leutik

Mike jeung 20T tube mesin és, kumaha ngalakukeun és bisnis, és vending usaha

Flake és maker kalawan és gudang bin 0 3T

Tutuwuhan és filake standar 5T, hawa tiis

Video of 1T cube ice machine from mikeicemachine@gmail.com

Mesin és flake, mesin és skala, mesin és squama, mesin és palta, mesin és fishing, 5T

Pabrik és flake 2T baku

Mesin és flake 10T, pabrik mesin és Cina, mesin és pikeun dijual

10 ton per dinten mesin és flake pikeun dianggo di Dakar, Senegal Hemat Daya pikeun ngajual és anu nguntungkeun

Kumaha cara ngadamel és, kumaha usaha és, kumaha pabrik és

Tutuwuhan és flake 3T baku

Pabrik és flake nganjang video, lalampahan ka supplier mesin és flake

Mesin és flake kapasitas 10T, pidéo ieu pikeun ngabuktikeun mesin és flake kuring langkung hemat daya

Pembuatan és tabung, packing és tabung, panyimpen és tabung