Molds és dipaténkeun kami ngadalikeun prosés katirisan cai.

Gambar di katuhu éta salinan

Cetakan és urang ngasingkeun sareng miceun sadaya gelembung hawa sareng najis dina cai sateuacan beku di jero bal és atanapi kubus.

Konci pikeun nyieun és jelas nyaéta sacara saksama ngadalikeun kumaha cai katirisan.

Ieu mangrupikeun detil pikeun ngajelaskeun naha kapang és urang tiasa ngadamel bal és anu sampurna, transparan, kristal sareng bersinar, és batu, és inten.........

Di alam, urang tiasa ningali és jelas ngabentuk di luhureun balong, ieu téh alatan prosés katirisan dikawasa, nu sarua dina molds és urang.

Sabalikna bisa kapanggih dina baki és kubus has tur tradisional.

Dina baki és has, cai keur beku ti luhur, handap, sarta sakabeh opat sisi dina waktos anu sareng.Éta nyababkeun pusat mendung, nyaéta gelembung hawa sareng najis.

Handapeun jeung tepi balong keur diisolasi ku taneuh, tuluy caina katirisan ngan ti luhur ka handap.

Ieu nyababkeun és jelas di luhur sareng sadaya gelembung hawa sareng najis kadorong ka handap sabab anu terakhir beku.

Konci pikeun nyieun és jelas (1)

Sarupa jeung conto és alam ngabentuk, kalawan kakawasaan prosés katirisan dikawasa atawa "arah", molds és urang nyieun és bola sampurna, és kubus, és inten, és tangkorak.

100% transparan, kristal, sareng éndah.

És sapertos kitu tiasa dijual kalayan harga anu langkung luhur, sareng kéngingkeun kauntungan anu saé.

Solusina nyaéta nempatkeun ratusan sareng rébuan kapang és anu béda dina kamar anu tiis.

Antosan 48 jam, miceun kabeh kapang és, sarta nempatkeun molds és anyar ngeusi cai pikeun bunderan anyar.

Hiji jalma cukup pikeun ngalakonan sagala pakasaban.

Ngajual ratusan sareng rébuan bal és sampurna, és batu..................