Molds és dipaténkeun kami ngadalikeun prosés katirisan cai.

Gambar di katuhu éta salinan

Cetakan és urang ngasingkeun sareng miceun sadaya gelembung hawa sareng najis dina cai sateuacan beku di jero bal és atanapi kubus.

Konci pikeun nyieun és jelas nyaéta sacara saksama ngadalikeun kumaha cai katirisan.

Ieu mangrupikeun detil pikeun ngajelaskeun naha kapang és urang tiasa ngadamel bal és anu sampurna, transparan, kristal sareng bersinar, és batu, és inten.........

Di alam, urang tiasa ningali és jelas ngabentuk di luhureun balong, ieu téh alatan prosés katirisan dikawasa, nu sarua dina molds és urang.

Sabalikna tiasa dipendakan dina baki és kubus anu khas sareng tradisional.

Dina baki és has, cai keur beku ti luhur, handap, sarta sakabeh opat sisi dina waktos anu sareng.Éta nyababkeun pusat mendung, nyaéta gelembung hawa sareng najis.

Bagian handap sareng sisi balong nuju diisolasi ku bumi, teras cai ngan ukur beku ti luhur ka handap.

Ieu ngakibatkeun és jelas di luhur sarta sakabeh gelembung hawa sarta najis kadorong ka handap sakumaha aranjeunna panungtungan beku.

The key to making clear ice  (1)

Sarupa jeung conto ngabentuk és alam, kalawan kakuatan prosés katirisan dikawasa atawa "arah", molds és urang nyieun és bola sampurna, és kubus, és inten, és tangkorak.

100% transparan, kristal, sareng éndah.

És sapertos kitu tiasa dijual kalayan harga anu langkung luhur, sareng kéngingkeun kauntungan anu saé.

Solusina nyaéta nempatkeun ratusan sareng rébuan kapang és anu béda dina kamar anu tiis.

Antosan 48 jam, miceun kabeh kapang és, sarta nempatkeun molds és anyar ngeusi cai pikeun bunderan anyar.

Hiji jalma cukup pikeun ngalakonan sagala pakasaban.

Ngajual ratusan sareng rébuan bal és sampurna, és batu..................