• 3T tube ice machine

    Mesin és tube 3T

    Ngajalankeun kakuatan: 9.375 KW.

    Suhu és: Minus 5 ℃.

    Kualitas és: Transparan sareng kristal.

    és diaméterna: 22mm, 29mm, 35mm atanapi sejenna.

    Refrigerant: R404a, R448a, R449a, atawa nu sejenna.

    Catu daya: catu daya industri 3 fase.

    Kapasitas produktif poéan és: 3000 kg tabung és per 24 jam.

    Kaayaan kerja standar: 30 ℃ ambient sareng 20 ℃ suhu cai.

    Konsumsi kakuatan: 75 KWH listrik pikeun nyieun unggal 1 ton és flakes.

  • 5T tube ice machine

    Mesin és tube 5T

    Ngajalankeun kakuatan: 15.625 KW.

    Suhu és: Minus 5 ℃.

    Kualitas és: Transparan sareng kristal.

    és diaméterna: 22mm, 29mm, 35mm atanapi sejenna.

    Refrigerant: R404a, R448a, R449a, atawa nu sejenna.

    Catu daya: catu daya industri 3 fase.

    Kapasitas produktif poéan és: 5000 kg tabung és per 24 jam.

    Kaayaan kerja standar: 30 ℃ ambient sareng 20 ℃ suhu cai.

    Konsumsi kakuatan: 75 KWH listrik pikeun nyieun unggal 1 ton és flakes.

  • 10T Tube ice machine

    10T Tube mesin és

    Ngajalankeun kakuatan: 31,25 KW.

    Suhu és: Minus 5 ℃.

    Kualitas és: Transparan sareng kristal.

    és diaméterna: 22mm, 29mm, 35mm atanapi sejenna.

    Refrigerant: R404a, R448a, R449a, atawa nu sejenna.

    Catu daya: catu daya industri 3 fase.

    Kapasitas produktif poéan és: 10.000 kg tabung és per 24 jam.

    Kaayaan kerja standar: 30 ℃ ambient sareng 20 ℃ suhu cai.

    Konsumsi kakuatan: 75 KWH listrik pikeun nyieun unggal 1 ton és flakes.

  • 2T flake ice machine

    2T mesin és flake

    Ngajalankeun kakuatan: 6,25 KW.

    ketebalan és: 1.8-2.2mm.

    Suhu és: Minus 5 ℃.

    Refrigerant: R404a, R448a, R449a, atawa nu sejenna.

    Catu daya: catu daya industri 3 fase.

    Kapasitas gudang és bin urang: 500kgs és flakes atawa ngaropéa.

    Kapasitas produktif poéan és: 2000 kg és flakes per 24 jam.

    Kaayaan kerja standar: 30 ℃ ambient sareng 20 ℃ suhu cai.

    Konsumsi kakuatan: 75 KWH listrik pikeun nyieun unggal 1 ton és flakes.

  • 3T flake ice machine

    Mesin és flake 3T

    Ngajalankeun kakuatan: 9.375 KW.

    ketebalan és: 1.8-2.2mm.

    Suhu és: Minus 5 ℃.

    Refrigerant: R404a, R448a, R449a, atawa nu sejenna.

    Catu daya: catu daya industri 3 fase.

    Kapasitas gudang és bin urang: 1500 kgs és flakes atawa ngaropéa.

    Kapasitas produktif poéan és: 3000 kg és flakes per 24 jam.

    Kaayaan kerja standar: 30 ℃ ambient sareng 20 ℃ suhu cai.

    Konsumsi kakuatan: 75 KWH listrik pikeun nyieun unggal 1 ton és flakes.

  • 5T flake ice machine

    5T mesin és flake

    Ngajalankeun kakuatan: 15.625 KW.

    ketebalan és: 1.8-2.2mm.

    Suhu és: Minus 5 ℃.

    Refrigerant: R404a, R448a, R449a, atawa nu sejenna.

    Catu daya: catu daya industri 3 fase.

    Kapasitas gudang és bin urang: 2500 kg és flakes atawa ngaropéa.

    Kapasitas produktif poéan és: 5000 kg és flakes per 24 jam.

    Kaayaan kerja standar: 30 ℃ ambient sareng 20 ℃ suhu cai.

    Konsumsi kakuatan: 75 KWH listrik pikeun nyieun unggal 1 ton és flakes.

  • 10T flake ice machine

    10T mesin és flake

    Ngajalankeun kakuatan: 15.625 KW.

    ketebalan és: 1.8-2.2mm.

    Suhu és: Minus 5 ℃.

    Refrigerant: R404a, R448a, R449a, atawa nu sejenna.

    Catu daya: catu daya industri 3 fase.

    Kapasitas gudang és bin urang: 2500 kg és flakes atawa ngaropéa.

    Kapasitas produktif poéan és: 5000 kg és flakes per 24 jam.

    Kaayaan kerja standar: 30 ℃ ambient sareng 20 ℃ suhu cai.

    Konsumsi kakuatan: 75 KWH listrik pikeun nyieun unggal 1 ton és flakes.

  • 20T flake ice machine

    20T mesin és flake

    Ngajalankeun kakuatan: 62,5 KW.

    ketebalan és: 1.8-2.2mm.

    Suhu és: Minus 5 ℃.

    Refrigerant: R404a, R448a, R449a, atawa nu sejenna.

    Catu daya: catu daya industri 3 fase.

    Kapasitas gudang és bin urang: 10.000 kg és flakes atawa ngaropéa.

    Kapasitas produktif poéan és: 20.000 kg és flakes per 24 jam.

    Kaayaan kerja standar: 30 ℃ ambient sareng 20 ℃ suhu cai.

    Konsumsi kakuatan: 75 KWH listrik pikeun nyieun unggal 1 ton és flakes.

  • 300kg/day flake ice machine + 150kg ice storage bin.

    300kg / dinten mesin és flake + 150kg és gudang bin.

    Mesinna gaduh desain plug-and-play.Geus siap pikeun nyieun és sanggeus sambungan basajan kalawan cai jeung kakuatan.És kaluar dina 5 menit saatos pangguna pencét tombol ngamimitian.

    Sadaya padamelan ngadamel és dilakukeun sacara otomatis dina kadali PLC.

    Sistem bakal ngajaga diri tina kakurangan cai / és bin pinuh / catu daya teu stabil / suhu ambient ekstrim tinggi atawa tiis / sarta jenis séjén gagal.

    Suhu nguap anu dirancang nyaéta dikurangan 20C, anu ngajamin és flakes kualitas anu saé.és flakes garing sarta kandel well-beku kaluar tina mesin.

    Mesin és flake 300kg / dinten tiasa nyimpen 150lgs és flakes, anu langkung seueur tibatan és anu dilakukeun dina waktos wengi.Janten pangguna tiasa ngantunkeun mesin sareng ngajantenkeun damel nyalira dina waktos wengi.És bin bakal ngeusi loba és nalika pamaké muka panto és bin isuk-isuk.

    80% tina komponén dina mesin és mangrupakeun merek kawentar internasional pikeun ngajamin kinerja alus sarta waktu layanan panjang.

  • 1000kg/day flake ice machine + 400kg ice storage bin.

    1000kg / dinten mesin és flake + 400kg és bin gudang.

    Mesinna gaduh desain plug-and-play.Geus siap pikeun nyieun és sanggeus sambungan basajan kalawan cai jeung kakuatan.És kaluar dina 5 menit saatos pangguna pencét tombol ngamimitian.Sadaya padamelan ngadamel és dilakukeun sacara otomatis dina kadali PLC.Sistem bakal ngajaga diri tina kakurangan cai / és bin pinuh / catu daya teu stabil / suhu ambient ekstrim tinggi atawa tiis / sarta jenis séjén gagal.Suhu nguap anu dirancang nyaéta dikurangan 20C, anu ngajamin pisan ...
  • Flake ice evaporator

    Évaporator és flake

    Pidéo pikeun nunjukkeun évaporator és flake anu urang damel sateuacanna.Sistem És Herbin mangrupikeun salah sahiji pabrik évaporator és flake panggedéna di Cina.Kami ngadamel sareng ngajual évaporator és flake ka perusahaan mesin és Cina sanés sareng ka pasar luar negeri.60% mesin és flake Cina dilengkepan evaporator és flake kami.evaporators flake és kami ogé loba dipaké di sakuliah dunya, kayaning AS / Mexico / Brazil / Yunani / Afrika Kidul / jeung saterusna.Penguap es serpihan parantos siap ...
  • 500kg/day flake ice machine + 300kg ice storage bin.

    500kg / dinten mesin és flake + 300kg és gudang bin.

    Mesinna gaduh desain plug-and-play.Geus siap pikeun nyieun és sanggeus sambungan basajan kalawan cai jeung kakuatan.És kaluar dina 5 menit saatos pangguna pencét tombol ngamimitian.Sadaya padamelan ngadamel és dilakukeun sacara otomatis dina kadali PLC.Sistem bakal ngajaga diri tina kakurangan cai / és bin pinuh / catu daya teu stabil / suhu ambient ekstrim tinggi atawa tiis / sarta jenis séjén gagal.Suhu nguap anu dirancang nyaéta dikurangan 20C, anu ngajamin pisan ...