• 2T mesin és flake

    2T mesin és flake

    Ngajalankeun kakuatan: 6,25 KW.

    ketebalan és: 1.8-2.2mm.

    Suhu és: Minus 5 ℃.

    Refrigerant: R404a, R448a, R449a, atawa nu sejenna.

    Catu daya: catu daya industri 3 fase.

    Kapasitas gudang és bin urang: 500kgs és flakes atawa ngaropéa.

    Kapasitas produktif poéan és: 2000 kg és flakes per 24 jam.

    Kaayaan kerja standar: 30 ℃ ambient sareng 20 ℃ suhu cai.

    Konsumsi kakuatan: 75 KWH listrik pikeun nyieun unggal 1 ton és flakes.

  • Mesin és flake 3T

    Mesin és flake 3T

    Ngajalankeun kakuatan: 9.375 KW.

    ketebalan és: 1.8-2.2mm.

    Suhu és: Minus 5 ℃.

    Refrigerant: R404a, R448a, R449a, atawa nu sejenna.

    Catu daya: catu daya industri 3 fase.

    Kapasitas gudang és bin urang: 1500 kg és flakes atawa ngaropéa.

    Kapasitas produktif poéan és: 3000 kg és flakes per 24 jam.

    Kaayaan kerja standar: 30 ℃ ambient sareng 20 ℃ suhu cai.

    Konsumsi kakuatan: 75 KWH listrik pikeun nyieun unggal 1 ton és flakes.

  • 5T mesin és flake

    5T mesin és flake

    Ngajalankeun kakuatan: 15.625 KW.

    ketebalan és: 1.8-2.2mm.

    Suhu és: Minus 5 ℃.

    Refrigerant: R404a, R448a, R449a, atawa nu sejenna.

    Catu daya: catu daya industri 3 fase.

    Kapasitas gudang és bin urang: 2500 kg és flakes atawa ngaropéa.

    Kapasitas produktif poéan és: 5000 kg és flakes per 24 jam.

    Kaayaan kerja standar: 30 ℃ ambient sareng 20 ℃ suhu cai.

    Konsumsi kakuatan: 75 KWH listrik pikeun nyieun unggal 1 ton és flakes.

  • 20T mesin és flake

    20T mesin és flake

    Ngajalankeun kakuatan: 62,5 KW.

    ketebalan és: 1.8-2.2mm.

    Suhu és: Minus 5 ℃.

    Refrigerant: R404a, R448a, R449a, atawa nu sejenna.

    Catu daya: catu daya industri 3 fase.

    Kapasitas gudang és bin urang: 10.000 kg és flakes atawa ngaropéa.

    Kapasitas produktif poéan és: 20.000 kg és flakes per 24 jam.

    Kaayaan kerja standar: 30 ℃ ambient sareng 20 ℃ suhu cai.

    Konsumsi kakuatan: 75 KWH listrik pikeun nyieun unggal 1 ton és flakes.

  • 1000kg / dinten mesin és flake + 400kg és gudang bin.

    1000kg / dinten mesin és flake + 400kg és gudang bin.

    Mesinna gaduh desain plug-and-play.Geus siap pikeun nyieun és sanggeus sambungan basajan kalawan cai jeung kakuatan.És kaluar dina 5 menit saatos pangguna pencét tombol ngamimitian.Sadaya padamelan ngadamel és dilakukeun sacara otomatis dina kadali PLC.Sistem bakal ngajagi diri tina kakurangan cai / és bin pinuh / catu daya teu stabil / suhu lingkungan anu ekstrim atanapi tiis / sareng jinis-jinis kagagalan anu sanés.Suhu nguap anu dirancang nyaéta dikurangan 20C, anu ngajamin pisan ...
  • 10T mesin és flake

    10T mesin és flake

    Ngajalankeun kakuatan: 31,25 KW.

    ketebalan és: 1.8-2.2mm.

    Suhu és: Minus 5 ℃.

    Refrigerant: R404a, R448a, R449a, atawa nu sejenna.

    Catu daya: catu daya industri 3 fase.

    Kapasitas gudang és bin urang: 5000 kg és flakes atawa ngaropéa.

    Kapasitas produktif poéan és: 10000 kg és flakes per 24 jam.

    Kaayaan kerja standar: 30 ℃ ambient sareng 20 ℃ suhu cai.

    Konsumsi kakuatan: 75 KWH listrik pikeun nyieun unggal 1 ton és flakes.

  • 0.3T mesin és flake
  • 300kg / dinten mesin és flake + 150kg és gudang bin.

    300kg / dinten mesin és flake + 150kg és gudang bin.

    Mesinna gaduh desain plug-and-play.Geus siap pikeun nyieun és sanggeus sambungan basajan kalawan cai jeung kakuatan.És kaluar dina 5 menit saatos pangguna pencét tombol ngamimitian.

    Sadaya padamelan ngadamel és dilakukeun sacara otomatis dina kadali PLC.

    Sistem bakal ngajagi diri tina kakurangan cai / és bin pinuh / catu daya teu stabil / suhu lingkungan anu ekstrim atanapi tiis / sareng jinis-jinis kagagalan anu sanés.

    Suhu nguap anu dirancang nyaéta dikurangan 20C, anu ngajamin és flakes kualitas anu saé.és flakes garing sarta kandel well-beku kaluar tina mesin.

    Mesin és flake 300kg / dinten tiasa nyimpen 150lgs és flakes, anu langkung seueur tibatan és anu dilakukeun dina waktos wengi.Janten pangguna tiasa ngantunkeun mesin sareng ngajantenkeun damel nyalira dina waktos wengi.És bin bakal ngeusi loba és nalika pamaké muka panto és bin isuk-isuk.

    80% tina komponén dina mesin és mangrupakeun merek kawentar internasional pikeun ngajamin kinerja gawé alus sarta waktu layanan panjang.

  • 20T tube és mesin

    20T tube és mesin

    Ngajalankeun kakuatan: 62,5 KW.

    Suhu és: Minus 5 ℃.

    Kualitas és: Transparan sareng kristal.

    és diaméterna: 22mm, 29mm, 35mm atanapi sejenna.

    Refrigerant: R404a, R448a, R449a, atawa nu sejenna.

    Catu daya: catu daya industri 3 fase.

    Kapasitas produktif poéan és: 20.000 kg tabung és per 24 jam.

    Kaayaan kerja standar: 30 ℃ ambient sareng 20 ℃ suhu cai.

    Konsumsi kakuatan: 75 KWH listrik pikeun nyieun unggal 1 ton és flakes.

  • 10T Tube mesin és

    10T Tube mesin és

    Ngajalankeun kakuatan: 31,25 KW.

    Suhu és: Minus 5 ℃.

    Kualitas és: Transparan sareng kristal.

    és diaméterna: 22mm, 29mm, 35mm atanapi sejenna.

    Refrigerant: R404a, R448a, R449a, atawa nu sejenna.

    Catu daya: catu daya industri 3 fase.

    Kapasitas produktif poéan és: 10.000 kg tabung és per 24 jam.

    Kaayaan kerja standar: 30 ℃ ambient sareng 20 ℃ suhu cai.

    Konsumsi kakuatan: 75 KWH listrik pikeun nyieun unggal 1 ton és flakes.

  • Mesin és tube 5T

    Mesin és tube 5T

    Ngajalankeun kakuatan: 15.625 KW.

    Suhu és: Minus 5 ℃.

    Kualitas és: Transparan sareng kristal.

    és diaméterna: 22mm, 29mm, 35mm atanapi sejenna.

    Refrigerant: R404a, R448a, R449a, atawa nu sejenna.

    Catu daya: catu daya industri 3 fase.

    Kapasitas produktif poéan és: 5000 kg tabung és per 24 jam.

    Kaayaan kerja standar: 30 ℃ ambient sareng 20 ℃ suhu cai.

    Konsumsi kakuatan: 75 KWH listrik pikeun nyieun unggal 1 ton és flakes.

  • Mesin és tube 3T

    Mesin és tube 3T

    Ngajalankeun kakuatan: 9.375 KW.

    Suhu és: Minus 5 ℃.

    Kualitas és: Transparan sareng kristal.

    és diaméterna: 22mm, 29mm, 35mm atanapi sejenna.

    Refrigerant: R404a, R448a, R449a, atawa nu sejenna.

    Catu daya: catu daya industri 3 fase.

    Kapasitas produktif poéan és: 3000 kg tabung és per 24 jam.

    Kaayaan kerja standar: 30 ℃ ambient sareng 20 ℃ suhu cai.

    Konsumsi kakuatan: 75 KWH listrik pikeun nyieun unggal 1 ton és flakes.