• Ice crusher

    és crusher

    Pedaran produk: Herbin nyadiakeun parabot crushing és pikeun crushing blok és, tabung és, jeung saterusna.És bisa ditumbuk jadi buah leutik atawa malah bubuk.És anu ditumbuk tiasa nyumponan standar sanitasi dahareun upami palanggan peryogi kitu.Fitur: cangkang dijieunna tina plat beusi sarta stainless steel, ku kituna pikeun mastikeun penampilan exquisite tur geulis.Desain modular ngajadikeun eta gampang tur aman pikeun beroperasi.efisiensi tinggi jeung hirup layanan panjang.Dijieun ku stainless steel 304. Prosés és-crushi ...