5T mesin és flake

Katerangan pondok:

Ngajalankeun kakuatan: 15.625 KW.

ketebalan és: 1.8-2.2mm.

Suhu és: Minus 5 ℃.

Refrigerant: R404a, R448a, R449a, atawa nu sejenna.

Catu daya: catu daya industri 3 fase.

Kapasitas gudang és bin urang: 2500 kg és flakes atawa ngaropéa.

Kapasitas produktif poéan és: 5000 kg és flakes per 24 jam.

Kaayaan kerja standar: 30 ℃ ambient sareng 20 ℃ suhu cai.

Konsumsi kakuatan: 75 KWH listrik pikeun nyieun unggal 1 ton és flakes.


  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube

Rincian produk

Video pikeun nembongkeun 5T baku / tutuwuhan és flake poé kuring.

 

pabrik és flake 5T baku kuring / dinten ieu dilengkepan 2500kg és gudang bin.Éta és bin tiasa nyimpen 2500kgs és flakes.Ruang és cukup ageung pikeun nyimpen sadaya serpihan és anu dilakukeun dina waktos wengi ku mesin és flake 5T / dinten.Pelanggan ogé tiasa milih kamar és anu langkung ageung.

Kami bakal nganggo pigura baja pikeun ngadukung mesin és, sareng pigura baja bakal nanggung sadaya beurat mesin és.Kamar és perenahna di handapeun mesin és.és flakes ragrag kana kamar és sarta diteundeun di jero pinuh-otomatis.

Di dieu aya gambar perenah pikeun nembongkeun 5T baku / mesin és flake dinten abdi kalayan kamar és.


5T flake ice machine (2)
5T flake ice machine drawing (1)5T flake ice machine drawing (2)

Ieu kaunggulan utama mesin és flake 5T / dinten abdi.

1. Kauntungannana pangbadagna nyaéta hemat daya.

Mesin és flake paling hemat daya di Cina.

Béda ti pabrik mesin és anu sanés, sistem Herbin És ngahasilkeun évaporator és flake sorangan sareng kami nganggo bahan khusus pikeun ningkatkeun efisiensi.

Bahan dipaténkeun, alloy pérak Chromed, dipaké pikeun nyieun evaporators, ngarah boga konduktivitas termal pangalusna.

Cai langkung gampang beku kusabab konduktivitas termal évaporator anu langkung saé.

Unit refrigerasi anu langkung alit tiasa dianggo pikeun ngadamel mesin és flake kapasitas anu sami dibandingkeun sareng anu sanés.

Kirang listrik anu dikonsumsi pikeun ngadamel és anu sami.

Hayu urang ngitung ku mesin és flake 5T / dinten.

Mesin és flake cai tiis Cina séjén meakeun 105KWH listrik pikeun nyieun unggal 1 ton és.

Mesin és flake kuring ngan ukur nganggo 75KWH listrik pikeun ngadamel unggal 1 ton és.

(105-75) x 5 x 365 x 10 = 547.500 KWH.

Upami palanggan milih mesin és flake 5T / dinten kuring, anjeunna bakal ngahémat listrik 547,500KWH dina 10 taun.

Lamun customer milih mesin és flake téhnologi goréng séjénna, anjeunna bakal méakkeun leuwih duit pikeun mayar konsumsi listrik tambahan euweuh hartina, 547.500 KWH.

Sabaraha kanggo 547.500 KWH listrik di nagara anjeun?

547.500 KWH listrik téh kira-kira US$ 75.000 di kota kuring.

2. kualitas alus kalawan jaminan panjang.

80% komponén dina mesin és flake abdi téh brand kawentar internasional. Sapertos Bitzer, GEA Bock, Danfoss, Schneider, jeung saterusna.

Tim manufaktur profésional sarta ngalaman kami ngamangpaatkeun pinuh ku komponén alus.

Éta ngajamin anjeun mesin és flake kualitas alus kalayan kinerja kerja anu pangsaéna.

Garansi pikeun sistem refrigerasi nyaéta 20 taun.Lamun kinerja sistem refrigeration urang robah sarta jadi abnormal dina 20 taun, urang bakal mayar eta.

Taya gas bocor pikeun pipa dina 12 taun.

Taya komponén refrigeration ngarecah dina 12 taun.Kaasup compressor / condenser / evaporator / ékspansi valves....

Garansi pikeun bagian anu pindah, sapertos motor / pompa / bantalan / bagian listrik, nyaéta 2 taun.

3. waktos pangiriman Gancang.

Pabrik abdi mangrupikeun salah sahiji anu panggedéna di Cina anu pinuh ku pagawé anu berpengalaman.

Urang peryogi henteu langkung ti 20 dinten kanggo ngadamel mesin és flake langkung alit tibatan 20T / dinten.

Urang peryogi henteu langkung ti 30 dinten kanggo ngadamel mesin és flake antara 20T / dinten dugi ka 40T / dinten.

Waktu manufaktur pikeun hiji mesin sareng sababaraha mesin sami.

Palanggan moal ngantosan lami kanggo kéngingkeun mesin és flake saatos mayar.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami