aolige (4)

Seawater flake és mesin dipaké dina parahu fishing.Bisa nyieun cai laut kana és flakes asin langsung.

Mesin és flake seawater dirancang khusus pikeun ngadamel és dina parahu pamayang.Aranjeunna 100% anti korosif kana cai laut atanapi angin laut.

Désainer maranéhanana kudu cukup pinter nyieun salaku kompak sabisa jadi bisa nyaluyukeun jeung spasi kawates dina kapal fishing.

Kisaran kapasitas pikeun mesin és flake seawater ti 1T / dinten dugi ka 20T / dinten.

Ngaran

Modél

Kapasitas produksi és

1T / dinten seawater flake mesin és

HBSF-1T

1 ton per 24 jam

3T / dinten seawater flake mesin és

HBSF-3T

3 ton per 24 jam

5T / dinten seawater flake mesin és

HBSF-3T

5 ton per 24 jam

10T / dinten seawater flake mesin és

HBSF-10T

10 ton per 24 jam

20T / dinten seawater flake mesin és

HBSF-20T

20 ton per 24 jam

Ieu kaunggulan utama mesin és flake kuring.

  1. Dirancang husus pikeun digawé dina kaayaan laut.

Compressor dilengkepan tank minyak husus, sarta sirkulasi minyak compressor mesin mulus dina kaayaan oyag-waving dina parahu.

Seawater cooling condenser dijieunna tina tabung Alpaka, tungtung tambaga, sarta éta sagemblengna anti corrosive mun seawater.Seawater tiis tur bébas bakal dipaké salaku bahan idéal pikeun nyoplokkeun panas tina condenser.

Tungtung tambaga dikonci ku sekrup stainless steel 316.

Sadaya wewengkon di kabaran ku cai / és dijieunna tina stainless steel 316. Sakabéh sistem nyaeta 100% anti corrosive kana seawater / angin laut.

És generator dilengkepan sabeulah és jeung scraper és.
Sabeulah és motong lapisan és kana flakes, lajeng és scraper nyabut flakes és ti generator és.

És sabeulah jeung és scraper gawé bareng jeung és flakes bakal dipiceun 100% sarta sakabeh ragrag kana kamar és.

aolige (1)
aolige (2)

Permukaan nyieun és évaporator dirancang kalayan garis Meridian sareng Paralel.
Garis-garis ningkatkeun efisiensi pembuatan és, sareng aranjeunna ngabantosan pisan pikeun panén és.Aranjeunna ngidinan scraper és miceun kabeh flakes és.Kabéh és flakes anu dipanén kacida alusna.
Desain pisan pinter pikeun seawater flake és evaporator urang nyieun permukaan és.Éta dipaténkeun ku tim kami saprak 2009.
Kinerja kerja mesin és seawater flake kami sok langkung saé tibatan mesin Cina anu sanés.

4. kualitas alus kalawan jaminan panjang.

80% tina komponén dina mesin és flake abdi téh brands kawentar internasional. Sapertos tipe Kelautan Bitzer compressor, Kelautan ngagunakeun XMR condenser, Kelautan pamakéan evaporator, jeung saterusna.Tim manufaktur profésional sarta ngalaman kami ngamangpaatkeun pinuh ku komponén alus.

Éta ngajamin anjeun mesin és flake kualitas alus kalayan kinerja kerja anu pangsaéna.

Garansi pikeun sistem refrigerasi nyaéta 20 taun.Lamun kinerja sistem refrigeration urang jadi abnormal dina 20 taun, urang bakal mayar leungit pamaké.

Taya gas bocor pikeun pipa dina 12 taun.

Taya komponén refrigeration ngarecah dina 12 taun.Kaasup compressor / condenser / evaporator / ékspansi valves....

Garansi pikeun bagian anu pindah, sapertos motor / pompa / bantalan / bagian listrik, nyaéta 2 taun.

aolige (3)

5. waktos pangiriman Gancang.

Pabrik abdi mangrupikeun salah sahiji anu panggedéna di Cina anu pinuh ku pagawé anu berpengalaman.

Urang peryogi henteu langkung ti 20 dinten kanggo ngadamel mesin és flake langkung alit tibatan 20T / dinten.

Urang peryogi henteu langkung ti 30 dinten kanggo ngadamel mesin és flake antara 20T / dinten dugi ka 40T / dinten.

Waktu manufaktur pikeun hiji mesin sareng sababaraha mesin sami.

Palanggan moal ngantosan lami kanggo kéngingkeun mesin és flake saatos mayar.

aolige (5)
aolige (6)