Prinsip nyieun és: Cai bakal otomatis ditambahkeun kana és kaléng jeung langsung tukeur panas jeung refrigerant.

Saatos sababaraha waktos ngadamel és, cai dina bak és sadayana janten és nalika sistem refrigerasi bakal otomatis robih kana mode doffing és.

Defrosting dipigawé ku gas panas sarta blok és bakal dileupaskeun ragrag ka handap dina 25 menit.

Evaporator aluminium ngadopsi téknologi khusus pikeun mastikeun és saluyu sareng standar higienis dahareun sareng tiasa didahar langsung.

 

Fitur:

Bagian aluminium dina kontak sareng cai tahan karat.

Doffing és ku gas panas panas leuwih hemat energi jeung ngurangan konsumsi listrik.Sakabéh prosés és-doffing ngan butuh 25 menit.

Pembuatan és sareng doffing otomatis otomatis, ngahémat tenaga kerja sareng waktos. Ngadopsi suhu sareng kontrol otomatis, suplai cai otomatis sareng sistem panén és otomatis.

◆Waktos katirisan és pondok sareng gancang

◆ Candak spasi saeutik, merenah pikeun diangkut.

◆Easy operasi sarta angkutan merenah, béaya rendah.

◆És téh Saniter, beresih jeung bisa didahar.

◆ ngejat langsung tanpa cai uyah.

◆Bahan és molds anu plat Aluminium, mainframe adopts stainless steel, nu anti karat jeung anti corrosive.

◆ Dilengkepan desain Jam, anu bakal gampang panén blok és.

Mesin és blok Herbin tiasa milih ngalengkepan alat és otomatis.The és pindah rak tetep horizontal kalawan handap és nyekel piring.Éta tiasa dianggo nalika nyambungkeun ka catu daya.Blok és bakal disimpen di luar mesin sacara otomatis, ngajantenkeun transportasi langkung saé.

Block ice machines (1)

Desain terpadu sareng modular ngajantenkeun transportasi, gerakan, pamasangan langkung merenah.

Unggal mesin és blok refrigerasi langsung tiasa dirarancang sareng diwangun salaku sarat khusus anjeun.

Mesin és blok sistem langsung tiasa wadahna: kapasitas maksimal 6 T / dinten dina wadahna 20' sareng 18T / dinten dina wadah 40'.

Block ice machines (2)
Block ice machines (3)
Block ice machines (4)