• Cube ice molds

    Cetakan és kubus

    Molds és dipaténkeun kami ngadalikeun prosés katirisan cai.Cetakan és urang ngasingkeun sareng miceun sadaya gelembung hawa sareng najis dina cai sateuacan beku di jero bal és atanapi kubus.