Pamakéan industri mesin és flake, kapasitas produktif poéan és dibasajankeun 2T / dinten ka 30T / dinten sareng seueur deui.

Unggal mesin és ogé dilengkepan hiji rohangan neundeun és.Ruang panyimpen és dipanaskeun sareng és flakes tiasa disimpen di jero tanpa lebur kanggo waktos anu lami.

Mesin és flake industri urang sampurna pikeun bisnis jual és, ngolah lauk, ngolah daging, penyejukan beton sareng saterasna.

Ngaran

Modél

Kapasitas produksi és

rinci lengkep

2T / dinten mesin és flake

HBF-2T

2 ton per 24 jam

3T / dinten mesin és flake

HBF-3T

3 ton per 24 jam

5T / dinten mesin és flake

HBF-5T

5 ton per 24 jam

10T / dinten mesin és flake

HBF-10T

10 ton per 24 jam

20T / dinten mesin és flake

HBF-20T

20 ton per 24 jam

30T / dinten mesin és flake

HBF-30T

30 ton per 24 jam

Ieu kaunggulan utama mesin és flake kuring.

1. Kauntungannana pangbadagna nyaéta hemat daya.

Mesin és flake paling hemat daya di Cina.

Béda ti pabrik mesin és anu sanés, sistem Herbin És ngahasilkeun évaporator és flake sorangan sareng kami nganggo bahan khusus pikeun ningkatkeun efisiensi.

 Bahan dipaténkeun, Chromed magnesium alloy, dipaké pikeun nyieun evaporators, ngarah boga konduktivitas termal pangalusna.

Cai langkung gampang beku kusabab konduktivitas termal évaporator anu langkung saé.

Unit refrigerasi anu langkung alit tiasa dianggo pikeun ngadamel mesin és flake kapasitas anu sami dibandingkeun sareng anu sanés.

Kirang listrik anu dikonsumsi pikeun ngadamel és anu sami.

Contona, hayu urang ngitung ku mesin és flake 20T/dinten.

Mesin és flake cai tiis Cina séjén meakeun 105KWH listrik pikeun nyieun unggal 1 ton és.

Mesin és flake kuring ngan ukur nganggo 75KWH listrik pikeun ngadamel unggal 1 ton és.

(105-75) x 20 x 365 x 10 = 2.190.000 KWH.Upami palanggan milih mesin és flake 20T kuring, anjeunna bakal ngahémat listrik 2,190,000 KWH dina 10 taun.Sabaraha 2.190.000 KWH listrik di nagara anjeun?

 2. kualitas alus kalawan jaminan panjang.

80% komponén dina mesin és flake abdi téh brand kawentar internasional. Sapertos Bitzer, GEA Bock, Danfoss, Schneider, jeung saterusna.

Tim manufaktur profésional sarta ngalaman kami ngamangpaatkeun pinuh ku komponén alus.

Éta ngajamin anjeun mesin és flake kualitas alus kalayan kinerja kerja anu pangsaéna.

Garansi pikeun sistem refrigerasi nyaéta 20 taun.Lamun kinerja sistem refrigeration urang robah sarta jadi teu normal dina 20 taun, urang bakal mayar eta.

Taya gas bocor pikeun pipa dina 12 taun.

Taya komponén refrigeration ngarecah dina 12 taun.Kaasup compressor / condenser / evaporator / ékspansi valves....

Garansi pikeun bagian anu pindah, sapertos motor / pompa / bantalan / bagian listrik, nyaéta 2 taun.

 3. waktos pangiriman Gancang.

Pabrik abdi mangrupikeun salah sahiji anu panggedéna di Cina anu pinuh ku pagawé anu berpengalaman.

Urang peryogi henteu langkung ti 20 dinten kanggo ngadamel mesin és flake langkung alit tibatan 20T / dinten.

Urang peryogi henteu langkung ti 30 dinten kanggo ngadamel mesin és flake antara 20T / dinten dugi ka 40T / dinten.

Waktu manufaktur pikeun hiji mesin sareng sababaraha mesin sami.

Palanggan moal ngantosan lami kanggo kéngingkeun mesin és flake saatos mayar.