Katerangan ngeunaan mesin és slurry Herbin:

És slurry, hiji tipe és dina bentuk slurry, nyaéta campuran jutaan kristal és leutik jeung leyuran cai (biasana salaku cai brine, cai laut atawa étiléna glikol). tina cai tawar jeung uyah.Kristal mikroskopis ngabentuk gantung dina cai laut dina konsentrasi anu diperyogikeun.

 

Kusabab kaayaan semi cairan husus na, slurry és disebut ogé és cairan, ngalir tur és cair.

Herbin nawarkeun konsumén urang dua métode béda pikeun ngahasilkeun slurry és: ngagunakeun cai brine kalawan salinitas 3.2% jeung cara kadua ngagunakeun seawater langsung.

 

♦Slurry-és lengkep nyertakeun lauk, chilling lauk instan jeung ciri chilling gede nepi ka 15 mun 20 kali leuwih hade tinimbang nu és blok konvensional.

♦ Ngiringkeun lauk sagancangna sareng ngajaga lauk dina -1 ℃ dugi ka -2 ℃ salami mungkin.

♦ Salaku kristal és ninggalkeun lauk dina ranjang lemes, jenis ieu slurry-és teu ngaruksak lauk.

♦ Bisa ngompa dina konsentrasi ti 20% nepi ka 50% jeung gampang pikeun ngadistribusikaeun jeung nanganan nu ngaronjatkeun produktivitas jeung kalenturan.

♦ jenis ieu mesin ogé bisa dipaké salaku cooler cai laut efisien tinggi.

Aplikasi mesin és bubur Herbin:

Pelestarian produk laut sareng akuatik

Reservasi barang anu gampang rusak sapertos lauk sareng unggas

Pikeun supermarket

Sistim AC gudang és

refrigeration industri

 Fitur mesin és slurry herbin:

Struktur kompak, hemat spasi, installment basajan.

Anggo stainless steel 316 dina sadaya daérah kontak anu nyumponan sadaya standar pangolahan dahareun.

Multi-fungsi: bisa dirancang pikeun duanana shipboard sarta aplikasi darat.

Dioperasikeun kalawan konsentrasi brine low (3.2% salinitas mnt).

És slurry tiasa mungkus produk beku lengkep ku kituna mastikeun kinerja cooling anu gancang sareng efisien kalayan input kakuatan anu rendah.

Slurry ice machine (7)
Slurry ice machine (1)
Slurry ice machine (2)
Slurry ice machine (3)
Slurry ice machine (4)
Slurry ice machine (5)
Slurry ice machine (6)