• Ice packing machine

    Mesin bungkusan és

    Video pikeun nunjukkeun mesin bungkusan és di pabrik és pelanggan.Katerangan Produk: Mesin bungkusan és Herbin diwangun ku tilu bagian: tuang, timbangan, bungkusan.kakuatan suplai dinamo tunggal, screw conveying és.Kami bakti pikeun nyayogikeun anjeun mesin packing és anu sederhana, dipercaya, ekonomis.Fitur: Struktur basajan, beurat hampang, angkutan merenah.Sadaya antarmuka ditutupan ku stainless steel 304, saluyu sareng standar kabersihan dahareun.Konfigurasi sistem...