És tabung nyaéta jenis és silinder kerung kalayan diaméter luarna ø22,ø29,ø35mm sareng panjangna 25~42mm.Diaméter liang biasana ø0 ~ 5mm sareng tiasa disaluyukeun dumasar kana waktos pembuatan és.

Fitur: És tabung kandel sareng transparan kalayan periode panyimpen anu panjang.Teu dipikaresep ngalembereh dina waktu anu singget.És tabung geulis pisan, sareng tiasa 100% transparan, kristal.Sigana pisan nice dina inuman, inuman.

Aplikasi: Dahar poean, inuman cooling, inuman, ngajaga sayur jeung kadaharan ti laut seger, jsb.

Ngaran

Modél

Kapasitas produksi és

rinci lengkep

3T / dinten mesin és tube

HBT-3T

3 ton per 24 jam

5T / dinten mesin és tube

HBT-5T

5 ton per 24 jam

10 / mesin és tube poé

HBT-10T

10 ton per 24 jam

20T / dinten mesin és tube

HBT-20T

20 ton per 24 jam

Ieu kaunggulan utama mesin és Tube kuring.

  1. Salinan anu pangsaéna sareng langkung saé tibatan anu pangsaéna.

Béda ti pabrik mesin és anu sanés, sistem Herbin És nyerah téknologi és tube goréng tradisional Cina saprak 2009. Urang nyalin téknologi Vogt saprak 2009.

Herbin és Systems meuli sababaraha dipaké Vogt mesin model P34AL, ti hiji tutuwuhan és Cina 2009. Urang disassembled eta, sarta disalin sakabéh komponén jeung desain sistem.Kami nganggo panyadia komponén anu sami sareng Vogt, sapertos sensor tingkat cair Parker, klep tekanan konstan Parker sareng saterasna.Urang nyalin suplai cairan pinter Vogt urang, urang tambahkeun panarima cair luhureun evaporator pikeun nyegah slugging cair dina compressor, urang ditambahkeun panas ex-changers pikeun ngaronjatkeun efisiensi sistem '.Kami ogé ngadamel seueur perbaikan dumasar kana salinan éta pikeun ngajantenkeun mesin és tabung urang sabisa-gancang.

sepray-st-30h-non-invasive-ventilator-products (3)
  1. Para ahli nyebutkeun yén mesin és tube mah malah leuwih hade tinimbang Vogt ayeuna, sabab sistem sirkulasi minyak urang leuwih lancar, sarta desain urang leuwih ramah-pamaké.
asdf

2.Power hemat.

Hatur nuhun kana téknologi luhur sareng desain sistem pinter.Mesin és tube kami meakeun kirang listrik anu dikonsumsi pikeun ngadamel és anu sami.

Contona, hayu urang ngitung ku mesin és Tube 20T/dinten.

Mesin és Tube anu tiis cai Cina sanésna nganggo 100KWH listrik pikeun ngadamel unggal 1 ton és.

Mesin és Tube abdi ngan nganggo 75KWH listrik pikeun ngadamel unggal 1 ton és.

(100-75) x 20 x 365 x 10 = 1825000 KWH.Upami palanggan milih mesin és 20T Tube kuring, anjeunna bakal ngahémat listrik 1825000KWH dina 10 taun.Sabaraha 1825000KWH listrik di nagara anjeun?

3. kualitas alus kalawan jaminan panjang.

80% komponén dina mesin és Tube abdi sami atanapi sami sareng Vogt.

Sababaraha komponén diimpor langsung ti AS.

Tim manufaktur profésional sarta ngalaman kami ngamangpaatkeun pinuh ku komponén alus.

Éta ngajamin anjeun mesin és Tube kualitas anu saé kalayan kinerja kerja anu pangsaéna.

Garansi pikeun sistem refrigerasi nyaéta 20 taun.Lamun kinerja sistem refrigeration urang robah sarta jadi teu normal dina 20 taun, urang bakal mayar eta.

Taya gas bocor pikeun pipa dina 12 taun.

Taya komponén refrigeration ngarecah dina 12 taun.Kaasup compressor / condenser / evaporator / ékspansi valves....

Garansi pikeun bagian anu pindah, sapertos motor / pompa / bantalan / bagian listrik, nyaéta 2 taun.

5. waktos pangiriman Gancang.

Pabrik abdi mangrupikeun salah sahiji anu panggedéna di Cina anu pinuh ku pagawé anu berpengalaman.

Urang peryogi henteu langkung ti 20 dinten kanggo ngadamel mesin és Tube langkung alit tibatan 20T / dinten.

Urang peryogi henteu langkung ti 30 dinten kanggo ngadamel mesin és Tube antara 20T / dinten dugi ka 40T / dinten.

Waktu manufaktur pikeun hiji mesin sareng sababaraha mesin sami.

Palanggan moal ngantosan lami kanggo kéngingkeun mesin és Tube saatos mayar.

Ieu daptar parameter tina mesin és Tube standar kuring pikeun rujukan anjeun.

Mesin és tabung tiasa disaluyukeun, sareng parameterna tiasa bénten sasuai.