8
Naha mesin és flake anjeun langkung hemat daya tibatan mesin és flake Cina anu sanés?

Kami nganggo alloy pérak pikeun ngadamel evaporator és flake.bahan dipaténkeun anyar ieu boga konduktivitas termal pangalusna.Pertukaran panas antara cai sareng refrigerant tiasa dilaksanakeun langkung éfisién, ku kituna, pembuatan és janten éfisién pisan, sareng peryogi kakuatan pendinginan kirang.
Suhu nguap sistem diidinan langkung luhur, sapertos -18C.Cai tiasa beku pisan kalayan suhu anu nguap, sedengkeun perusahaan Cina anu sanés kedah ngarancang sistemna kalayan suhu nguap -22C.
Hemat listrik = Ngirit tagihan listrik.
Hiji mesin és flake 20T / dinten tiasa ngabantosan anjeun ngahémat dugi ka USD 600000 dina 20 taun.Urang ngitung listrik dina harga USD 14 per 100KWH.

Pikeun ngahemat daya, anjeun nganggo bahan énggal pikeun ngadamel évaporator.Naha éta bahan énggal gaduh waktos jasa anu panjang?

Tangtosna.
The alloy pérak dijieunna tina loba bahan, sarta éta 2 kali leuwih kuat batan baja karbon tradisional.
Saatos perlakuan panas, evaporators kalayan bahan anyar moal gaduh malformasi salami hirupna.Kami nyewa tim profésional pikeun ngalakukeun tés lengkep di Zhangjiang Ocean University.Sareng kami parantos nguji bahan ieu kalayan langkung ti 1000 mesin di pasar salami 5 taun.

Sabaraha pikeun mesin és Anjeun

A: Urang bakal cutatan dumasar kana sarat konsumén '.
Janten nasabah kedah nawiskeun kami inpormasi di handap ieu teras urang tiasa dikutip sasuai.
1. Naon jenis és pikeun nyieun?és flake, és tube, és blok, atawa sejenna?
2. Sabaraha ton és unggal dinten, dina unggal 24 jam?
3.Naon nu bakal jadi pamakéan utama és?Pikeun lauk katirisan, atawa sejenna?
4. Ngabejaan kuring rencana anjeun ngeunaan bisnis és, sangkan bakal nawiskeun Anjeun solusi pangalusna dumasar kana pangalaman Anjeun.