• Ice bag

    Kantong és

    Bahan kantong és minuhan standar sanitasi dahareun, anu ngajamin és kualitas dahareun.Kantong és kalayan ukuran bédana sayogi, anu tiasa disaluyukeun dumasar kana sampel palanggan.Inpo komérsial kalawan logos béda bisa dicitak dina kantong.Kantong transparan tanpa percetakan anu paling murah.