Mesin és tube 5T

Katerangan pondok:

Ngajalankeun kakuatan: 15.625 KW.

Suhu és: Minus 5 ℃.

Kualitas és: Transparan sareng kristal.

és diaméterna: 22mm, 29mm, 35mm atanapi sejenna.

Refrigerant: R404a, R448a, R449a, atawa nu sejenna.

Catu daya: catu daya industri 3 fase.

Kapasitas produktif poéan és: 5000 kg tabung és per 24 jam.

Kaayaan kerja standar: 30 ℃ ambient sareng 20 ℃ suhu cai.

Konsumsi kakuatan: 75 KWH listrik pikeun nyieun unggal 1 ton és flakes.


  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube

Rincian produk

Video pikeun nunjukkeun nguji mesin és tabung 5T / dinten di pabrik kuring.

 

Pidéo pikeun nunjukkeun mesin és tabung 5T / dinten dina pabrik és pelanggan.

 

2-in-1 mesin és tube.Hiji mesin bisa nyieun 2 rupa és.

A: padet és silinder tanpa liang.

Éta mangrupikeun kaunggulan unik mesin kuring, sareng mesin Cina sanés tiasa ngadamel silinder és padet

B: tabung és kerung jeung liang.

Diaméter liang biasana ø0 ~ 5mm sareng tiasa disaluyukeun dumasar kana waktos pembuatan és.

Silinder és / tabung és anu dilakukeun ku mesin kuring 100% transparan, kristal, sareng jelas.Aranjeunna katingali saé pisan dina inuman, inuman.

És tabung

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami