• Ice room

    Kamar és

    Katerangan Produk: Pikeun pangguna mesin és komérsial leutik sareng para nasabah anu tiasa nganggo és dina frekuensi normal siang-siang, aranjeunna henteu kedah nyandak sistem kulkas pikeun ruangan panyimpen és.Pikeun kamar panyimpen és anu ageung, unit kulkas diperyogikeun pikeun tetep suhu jero dikurangan supados és tiasa disimpen di jero tanpa lebur kanggo waktos anu lami.Kamar és dipaké pikeun ngawétkeun és flake, és blok, tabung és kantong jeung saterusna.Fitur: 1. Tiis gudang ketebalan insulasi dewan ...