warta mesin és kubus

  • Used Ice O Matic cube ice machines 200 sets in stock

    Dipaké És O Matic mesin és kubus 200 susunan dina stock

    Dipaké És O Matic mesin és kubus 200 sét di stock Dipaké És O Matic kubus mesin és Kisaran kapasitas 800 lbs / dinten ka 1000 lbs / dinten Kuantitas: 200 sét Cai leuwih tiis ngan MOQ: 10 set Harga: USD 13500 pikeun 10 set, jeung harga handap pikeun kuantitas badag.Éta mangrupikeun mesin és kubus murah kalayan ve ...
    Maca deui
  • Video of 1T/day cube ice machine

    Video 1T / dinten mesin és kubus

    Video ieu nunjukkeun mesin és kubus 1T / dinten.Mesinna tiasa ngadamel 1 ton és batu sapopoé, dina unggal 24 jam.Jeung kapasitas produktif poéan és ieu dumasar kana 30C suhu ambient, 20C suhu cai inlet.Mesin ieu dilengkepan 4 evaporators, hiji GEA Bock compressor, ai ...
    Maca deui