Sistem És Herbin mangrupikeun salah sahiji pabrik évaporator és flake panggedéna di Cina.

Kami ngadamel sareng ngajual évaporator és flake ka perusahaan mesin és Cina sanés sareng ka pasar luar negeri.

60% mesin és flake Cina dilengkepan evaporator és flake kami.

evaporators flake és kami ogé loba dipaké di sakuliah dunya, kayaning AS / Mexico / Brazil / Yunani / Afrika Kidul / jeung saterusna.

The flake ice  (3)

The flake és evaporators siap pikeun nyieun és sanggeus basajan nyambungkeun jeung unit refrigeration, sarta aranjeunna pisan gampang dipaké.

Evaporator és flake kami sareng dukungan téknis ngamungkinkeun mesin és flake dilakukeun di nagara mana waé anu gaduh kamampuan kulkas.

Kisaran kapasitas evaporators flake és nyaéta ti 1T / dinten dugi ka 30T / dinten.

Modél

Kapasitas poéan és

Kapasitas refrigerant

Suhu ngejat

HBFE-1T

1T / dinten

6KW

-22 ℃

HBFE-2T

2T / dinten

12KW

-22 ℃

HBFE-3T

3T / dinten

18KW

-22 ℃

HBFE-5T

5T / dinten

30KW

-22 ℃

HBFE-10T

10T / dinten

60KW

-22 ℃

HBFE-15T

15T / dinten

90KW

-22 ℃

HBFE-20T

20T / dinten

120KW

-22 ℃

HBFE-25T

25T / dinten

150KW

-22 ℃

HBFE-30T

30T / dinten

180KW

-22 ℃

Simkuring gaduh duanana tawar jeung seawater flake és evaporators pikeun dijual.

Evaporator és flake cai tawar tiasa didamel tina baja karbon Chromed sareng stainless steel.

Seawater flake és evaporators dijieunna tina 100% stainless steel 316. Sadaya wewengkon di kabaran ku cai jeung és dijieunna tina SUS 316.

Mangga kontak sareng tim jualan kami, sarta kami bakal ngarojong anjeun nyieun mesin és flake sorangan lokal.

Ieu mangrupikeun pidéo pikeun nunjukkeun sababaraha évaporator és flake anu urang damel sateuacanna.

The flake ice  (1)
The flake ice  (2)