10T Tube mesin és

Katerangan pondok:

Ngajalankeun kakuatan: 31,25 KW.

Suhu és: Minus 5 ℃.

Kualitas és: Transparan sareng kristal.

és diaméterna: 22mm, 29mm, 35mm atanapi sejenna.

Refrigerant: R404a, R448a, R449a, atawa nu sejenna.

Catu daya: catu daya industri 3 fase.

Kapasitas produktif poéan és: 10.000 kg tabung és per 24 jam.

Kaayaan kerja standar: 30 ℃ ambient sareng 20 ℃ suhu cai.

Konsumsi kakuatan: 75 KWH listrik pikeun nyieun unggal 1 ton és flakes.


  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube

Rincian produk

Video nguji mesin és tube 10T / dinten di pabrik kuring.

 

És tabung nyaéta jenis és silinder kerung kalayan diaméter luarna ø22,ø29,ø35mm sareng panjangna 25~42mm.Diaméter liang biasana ø0 ~ 5mm sareng tiasa disaluyukeun dumasar kana waktos pembuatan és.

Tube ice

Fitur: És tabung kandel sareng transparan kalayan periode panyimpen anu panjang.Teu dipikaresep ngalembereh dina waktu anu singget.És tabung geulis pisan, sareng tiasa 100% transparan, kristal.Sigana pisan nice dina inuman, inuman.

Aplikasi: Dahar poean, inuman cooling, inuman, ngajaga sayur jeung kadaharan ti laut seger, jsb.

Gambar mesin és tube 10T / dinten anu urang damel sateuacanna.

10T tube ice machine (1)
10T tube ice machine (2)

Ieu kaunggulan utama mesin és Tube kuring.

1.The salinan tina pangalusna sarta hadé ti pangalusna.

Béda ti pabrik mesin és anu sanés, sistem Herbin És nyerahkeun téknologi és tabung tradisional Cina di 2009. Urang ngawitan diajar sareng nalungtik téknologi és Vogt ti saprak 2009.

Kalayan panalungtikan sareng pamekaran anu bertahap sareng konstan, urang ayeuna tiasa ngadamel mesin és tabung kalayan kinerja kerja anu pangsaéna.Mesin és tabung stabil sareng gaduh waktos jasa anu panjang.Mesin éfisién sareng ngahémat kakuatan pisan.Tabung és anu dilakukeun ku mesin transparan, kristal sareng éndah.

Mesin sareng téknologi és tabung pangénggalna.Evaporators dilengkepan sensor tingkat cair, nu ngajaga tingkat cair lumrah.Éta ngajantenkeun suhu évaporasi sistem dikontrol pisan.Samentara éta, urang tambahkeun panarima cair luhureun evaporator nu, 2 panas ex-changers di tempat diperlukeun, suplai cairan pinter, jeung saterusna.

Kompresor bakal salawasna tetep damel dina kaayaan anu pangsaéna sedengkeun compressor mesin és tabung Cina anu sanés gampang rusak nalika nyéépkeun beku.

2.Power hemat.

Hatur nuhun kana téknologi luhur sareng desain sistem pinter, urang tiasa nganggo compressor anu langkung alit pikeun ngahontal kapasitas és anu sami.Éta dibandingkeun sareng mesin és tabung Cina anu sanés.Kalayan compressor anu langkung alit, mesin és tabung urang meakeun langkung sakedik listrik pikeun ngadamel és anu sami.

5T flake ice machine (11)

Hayu urang ngitung ku mesin és tube 10T / dinten.

Mesin és tabung cai tiis Cina sanésna nganggo 105KWH listrik pikeun ngadamel unggal 1 ton és.

Mesin és tabung kuring ngan ukur nganggo 75KWH listrik pikeun ngadamel unggal 1 ton és.

Bédana pikeun nyieun unggal 1 ton tabung és nyaéta 30KWH listrik.

Jadi sapopoe, selisih konsumsi listrik 30x10=300KWH.

(105-75) x 10 x 365 x 10 =1.095.000 KWH, nya éta bédana konsumsi listrik dina 10 taun.

Lamun konsumén milih mesin és tube 10T / dinten abdi, aranjeunna bakal ngahemat 1.095.000 KWH listrik dina 10 taun.

Lamun customer milih mesin és flake téhnologi goréng séjénna, anjeunna bakal méakkeun leuwih duit pikeun mayar konsumsi listrik tambahan euweuh hartina, 1.095.000 KWH.

Sabaraha kanggo 1.095.000 KWH listrik di nagara anjeun?

1.095.000 KWH listrik kira-kira US$ 150.000 di Cina.

3.kualitas alus kalawan jaminan panjang.

80% tina komponén dina mesin és tube abdi téh brands.Such kawentar internasional kayaning Bitzer, GEA Bock, Danfoss, Schneider, jeung saterusna.

Tim manufaktur profésional sarta ngalaman kami ngamangpaatkeun pinuh ku komponén alus.

Éta ngajamin anjeun mesin és tabung kualitas anu saé kalayan kinerja kerja anu pangsaéna.

Garansi pikeun sistem refrigerasi nyaéta 20 taun.Lamun kinerja sistem refrigeration urang robah sarta jadi abnormal dina 20 taun, urang bakal mayar eta.

Taya gas bocor pikeun pipa dina 12 taun.

Taya komponén refrigeration ngarecah dina 12 taun.Kaasup compressor / condenser / evaporator / ékspansi valves....

Garansi pikeun bagian anu pindah, sapertos motor / pompa / bantalan / bagian listrik, nyaéta 2 taun.

 

4.waktos pangiriman gancang.

Pabrik abdi mangrupikeun salah sahiji anu panggedéna di Cina anu pinuh ku pagawé anu berpengalaman.

Urang kudu teu leuwih ti 20 poé nyieun hiji atawa sababaraha 3T / dinten, 5T / dinten, 10T / dinten mesin és tube.

Urang kudu teu leuwih ti 30 poé nyieun hiji atawa sababaraha 20T / dinten, 30T / dinten mesin és tube.

Waktu manufaktur pikeun hiji mesin sareng sababaraha mesin sami.

Palanggan moal ngadagoan lila pikeun meunangkeun mesin és tube sanggeus mayar.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami