Mesin és flake 3T

Katerangan pondok:

Ngajalankeun kakuatan: 9.375 KW.

ketebalan és: 1.8-2.2mm.

Suhu és: Minus 5 ℃.

Refrigerant: R404a, R448a, R449a, atawa nu sejenna.

Catu daya: catu daya industri 3 fase.

Kapasitas gudang és bin urang: 1500 kgs és flakes atawa ngaropéa.

Kapasitas produktif poéan és: 3000 kg és flakes per 24 jam.

Kaayaan kerja standar: 30 ℃ ambient sareng 20 ℃ suhu cai.

Konsumsi kakuatan: 75 KWH listrik pikeun nyieun unggal 1 ton és flakes.


  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube

Rincian produk

pabrik és flake 3T baku / dinten abdi dilengkepan 1500kg és gudang bin.Éta és bin tiasa nyimpen 1500kgs és flakes.Palanggan ogé tiasa milih tempat panyimpen és anu langkung ageung, atanapi ruangan és.Ruang és cukup ageung pikeun nyimpen sadaya serpihan és anu dilakukeun dina waktos wengi ku mesin és flake 3T / dinten.

 

Pidéo pikeun nunjukkeun mesin és flake 3T / dinten anu urang damel sateuacanna.

 

Video nguji mesin és flake 3T / dinten di pabrik kuring.

 

Video perjalanan kunjungan pelanggan ka pabrik kuring kanggo mésér 4 sét mesin és flake 3T / dinten.

 

Kami bakal nganggo pigura baja pikeun ngadukung mesin és, sareng pigura baja bakal nanggung sadaya beurat mesin és.Kamar és perenahna di handapeun mesin és.és flakes ragrag kana kamar és sarta diteundeun di jero pinuh-otomatis.

Ieu mangrupikeun gambar perenah pikeun nunjukkeun 3T standar kuring / mesin és flake dinten kalayan kamar és.3T flake ice machine (4)3T flake ice machine (3) 3T flake ice machine (2) 3T flake ice machine (1)

Ieu kaunggulan utama mesin és flake 3T / dinten kuring.

1. Kauntungannana pangbadagna nyaéta hemat daya.

Mesin és flake paling hemat daya di Cina.

Béda ti pabrik mesin és anu sanés, sistem Herbin És ngahasilkeun évaporator és flake sorangan sareng kami nganggo bahan khusus pikeun ningkatkeun efisiensi.

Bahan dipaténkeun, alloy pérak Chromed, dipaké pikeun nyieun evaporators, ngarah boga konduktivitas termal pangalusna.

Cai langkung gampang beku kusabab konduktivitas termal évaporator anu langkung saé.

Unit refrigerasi anu langkung alit tiasa dianggo pikeun ngadamel mesin és flake kapasitas anu sami dibandingkeun sareng anu sanés.

Kirang listrik anu dikonsumsi pikeun ngadamel és anu sami.

Hayu urang ngitung ku mesin és flake 3T / dinten.

Mesin és flake cai tiis Cina séjén meakeun 105KWH listrik pikeun nyieun unggal 1 ton és.

Mesin és flake kuring ngan ukur nganggo 75KWH listrik pikeun ngadamel unggal 1 ton és.

(105-75) x 3 x 365 x 10 = 328.500 KWH.

Upami palanggan milih mesin és flake 3T / dinten kuring, anjeunna bakal ngahémat listrik 328,500 KWH dina 10 taun.

Lamun customer milih mesin és flake téhnologi goréng séjénna, anjeunna bakal méakkeun leuwih duit pikeun mayar éta konsumsi listrik tambahan euweuh hartina, 328.500 KWH.

Sabaraha kanggo 328.500 KWH listrik di nagara anjeun?

Listrik 328.500 KWH sakitar US$ 45.000 di kota kuring.

2. kualitas alus kalawan jaminan panjang.

80% komponén dina mesin és flake abdi téh brand kawentar internasional. Sapertos Bitzer, GEA Bock, Danfoss, Schneider, jeung saterusna.

Tim manufaktur profésional sarta ngalaman kami ngamangpaatkeun pinuh ku komponén alus.

Éta ngajamin anjeun mesin és flake kualitas alus kalayan kinerja kerja anu pangsaéna.

Garansi pikeun sistem refrigerasi nyaéta 20 taun.Lamun kinerja sistem refrigeration urang robah sarta jadi abnormal dina 20 taun, urang bakal mayar eta.

Taya gas bocor pikeun pipa dina 12 taun.

Taya komponén refrigeration ngarecah dina 12 taun.Kaasup compressor / condenser / evaporator / ékspansi valves....

Garansi pikeun bagian anu pindah, sapertos motor / pompa / bantalan / bagian listrik, nyaéta 2 taun.

3. waktos pangiriman Gancang.

Pabrik abdi mangrupikeun salah sahiji anu panggedéna di Cina anu pinuh ku pagawé anu berpengalaman.

Urang peryogi henteu langkung ti 20 dinten kanggo ngadamel mesin és flake langkung alit tibatan 20T / dinten.

Urang peryogi henteu langkung ti 30 dinten kanggo ngadamel mesin és flake antara 20T / dinten dugi ka 40T / dinten.

Waktu manufaktur pikeun hiji mesin sareng sababaraha mesin sami.

Palanggan moal ngantosan lami kanggo kéngingkeun mesin és flake saatos mayar.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami